Bedrijven
Gezonde werknemers in een gezond bedrijf is een belangrijk item. Om hiertoe te komen is het belangrijk als werkgever te investeren in de gezondheid van haar werknemers.AVS biedt hierbij graag een helpende hand.
 
Preventieve leefstijlinterventies op de werkplek zijn een manier om de gezondheid van werknemers te verbeteren en ziekteverzuim terug te dringen. Het veranderen van de leefstijl begint bij bewustwording van de huidige manier van leven. Daarnaast is het aanbieden van de juiste keuzes en middelen noodzakelijk om een gezonde leefstijl te stimuleren.
 
Naast preventieve leefstijlinterventies geven de sportdiŽtisten van AVS ook voorlichting, cursussen en individuele en voedings- en dieetadviezen bij gezondheidsproblemen van medewerkers, zoals overgewicht, diabetes mellitus en hoge bloeddruk.  
 
De sportdiŽtisten van AVS bieden op maat gemaakte trajecten om werknemers binnen bedrijven te helpen bewuster en gezonder te gaan leven. In een persoonlijk gesprek kijken we graag samen naar de wensen en behoeftes en de diverse mogelijkheden.
Klik op de rode knop voor het
berekenen van je Body Mass Index
AVS sport-dietisten BMI Calculator
Fit en Gezond