AVS
AVS is een Puur Gezond diŽtistenpraktijk opgericht door Linda Swart en Sita Veenstra. Na al een aantal jaren collega's te zijn geweest in het Universitair Medisch Centrum Groningen (UMCG) wilden ze zich specialiseren in voeding in combinatie met beweging in de breedste zin van het woord. Zo werd in 2002 AVS Ė Adviesbureau Voeding en Sport opgericht, waarbij de focus op voeding en beweging ligt.
 
Voor iedereen die gezond leven, een gezonde leefstijl, voeding en beweging belangrijk vindt, is bij AVS aan het juiste adres. De doelgroep varieert daarom van top- en wedstrijdsporters tot mensen met overgewicht, diabetes mellitus en COPD.
 
Inmiddels is AVS uitgegroeid tot een enthousiast team van zes sportdiŽtisten.

De sportdiŽtisten van AVS staan ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici en zijn bovendien SCAS geregistreerd. Hiermee ben je er van verzekerd dat de sportdiŽtisten voldoen aan vastgelegde kwaliteitscriteria en up-to-date kennis. Daarnaast zijn de sportdiŽtisten lid van de Nederlandse Vereniging van DiŽtisten en de Vereniging SportdiŽtetiek Nederland (VSN®).
 
Onafhankelijk van wat je persoonlijke doel is ten aanzien van voeding en beweging: we helpen je graag om het beste uit jezelf te halen.Klik op de rode knop voor het
berekenen van je Body Mass Index
AVS sport-dietisten BMI Calculator
Fit en Gezond