Welkom bij AVS-sportvoeding
Of je nu top- of wedstrijdsporter bent, of wanneer je op recreatief niveau sport, een gezonde en gevarieerde voeding is altijd belangrijk om fit, energiek en gezond te blijven. Maar op het moment dat je veel en intensief sport, is een optimaal eetpatroon nog eens extra belangrijk. De juiste voeding helpt bij het neerzetten van een top sportprestatie. Een voeding die aangepast is aan je sportactiviteiten helpt je ook om een goed gewicht en een goede lichaamssamenstelling te bereiken en te handhaven.
 
AVS is sinds de oprichting in 2002 werkzaam binnen de top- en wedstrijdsport. Als lid van Team Voeding van NOC*NSF en partner van Topsport Noord staan we garant voor ervaring en up to date kennis op het gebied van sport en voeding. Meer informatie over Team Voeding en Topsport Noord kun je vinden onder AVS.
 
Via deze website informeren we je graag over de verschillende mogelijkheden met betrekking tot voedingsadvisering en Ė begeleiding. De sportdiŽtisten houden spreekuur op diverse locaties in Groningen, Friesland en Drenthe. Wil je weten of dit bij jou in de buurt is, kijk dan bij spreekuurlocaties onder AVS.
 
 
Klik op de rode knop voor het
berekenen van je Body Mass Index
AVS sport-dietisten BMI Calculator
Ga voor Goud