Bedrijven
Gezonde werknemers in een gezond bedrijf is een belangrijk aandachtspunt. Om hiertoe te komen is het belangrijk als werkgever te investeren in de gezondheid van haar werknemers. AVS biedt daarbij graag een helpende hand.

Misschien wil jouw bedrijf meedoen aan een sportieve activiteit. Daarbij geldt: een goede voorbereiding is het halve werk!
Wanneer je als bedrijventeam mee wilt doen aan bijvoorbeeld de Amstel Gold race, de Alpe d'Huzes of een hardloopwedstrijd, dan is het goed om niet alleen goed te trainen, maar ook je voedingspatroon hierop af te stemmen.
Wil je nog wat afvallen, wil je weten hoe je goed kunt herstellen of wil je weten wat je kunt eten en drinken tijdens de inspanning, dan kunnen de AVS-sportdiŽtisten je adviseren en coachen. Ook geven de sportdiŽtisten praktische en interactieve clinics over sport en voeding.
 
De sportdiŽtisten van AVS bieden op maat gemaakte trajecten om werknemers MAXIMAAL voor te bereiden op de sportactiviteit! Graag kijken we samen met je naar de diverse mogelijkheden.

 
Klik op de rode knop voor het
berekenen van je Body Mass Index
AVS sport-dietisten BMI Calculator
Ga voor Goud