Dijkmansport Judo & Fitnesscentrum
Melisseweg 83
9731 BM

Groningen


DiŽtist
Greetje Wit

Gespecialiseerd in
Sport en voeding, overgewicht, afvallen met het koolhydraatarme dieet, afvallen met Power Slim, diabetes mellitus, COPD, hart- en vaatziekten, hoge bloeddruk, het FODMAP dieet bij Prikkelbare Darm Syndroom, leefstijladvisering.
Greetje begeleid zowel kinderen als volwassenen.

Dijkmansport
Dijkmansport is één van de gezelligste sportclubs in Groningen en omstreken.De ongedwongen sfeer en de intensieve begeleiding maakt Dijkmansport uitermate geschikt voor sporters van alle leeftijden, van jong tot oud. Wij bieden kwaliteit voor een eerlijke prijs. Kortom, de ideale plek om fit en gezond te blijven.

Naast individuele sporten als fitness in de vorm van cardio- en krachttraining biedt biedt Dijkmansport diverse groepslessen en natuurlijk niet te vergeten ruim 60 judolessen voor jong en oud!

Het spreekuur is niet alleen toegankelijk voor leden van Dijkmansport. Ook niet-leden zijn van harte welkom.
Binnen Dijkmansport kun je ook terecht bij de fysiotherapeuten van Medisupport en bij de psychologiepraktijk voor kinderen, (jong) volwassenen en sporters.
 
Meer informatie over Dijkmansport lees je hier. Maar je bent van harte welkom om langs te komen voor informatie en een rondleiding in het sportcentrum.

Praktisch
Dijkmansport is goed bereikbaar en er is voldoende gratis parkeergelegenheid. Je kunt je melden bij de balie en vervolgens plaats nemen. Je wordt opgehaald door de diŽtist.

Graag tot ziens bij Dijkmansport.

AVS is ook te vinden op www.dietist-info.nl

Klik op de rode knop voor het
berekenen van je Body Mass Index
AVS sport-dietisten BMI Calculator
Ga voor Goud